Ποτσέκο: Μίλησα με τον Γιαννακόπουλο

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του.

Ο Ιταλός τεχνικός, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, τόνισε ότι μίλησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με το deal να μην ολοκληρώνεται λόγω οικογενειακών υποθέσεων. Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας προοριζόταν για να καλύψει το κενό που άφησε στον πάγκο του Παναθηναϊκού η απομάκρυνση Ντέγιαν Ράντονιτς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»: Για το αν τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ περήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο με είχαν κερδίσει πολλές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτό τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος με κάλεσε και είχαμε 30 εκπληκτικά λεπτά επικοινωνίας στο τηλέφωνο, αλλά ήταν κάτι στη… μέση. Ο καθένας θα μπορούσε να με καταλάβει… Είμαι πατέρας. Δέκα ημέρες πριν η γυναίκα μου έφερε στον κόσμο το παιδί μας και δεν ήταν εύκολο. Και φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά σε όποια ομάδα ήταν στο παρελθόν».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό: «Ξέρεις, κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό, με βοηθάει και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μία ομάδα με μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι το εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρει στη ζωή… Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε 30 φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό μου, το οποίο όμως δεν έλαβα. Αν λάβεις εσύ το μήνυμα, στείλε το και σε εμένα».

Recommended For You

About the Author: newsallday