Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα με εγκλωβισμένους στο κέντρο της πόλης

Η φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (3/12) σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Διοικητηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTIMES, ένας άνδρας και μία γυναίκα νεαρής ηλικίας, εγκλωβίστηκαν στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού, όπου έτρεξαν για να γλιτώσουν από τις φλόγες. Η επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους κράτησε αρκετή ώρα και έγινε μέσω της διπλανής πολυκατοικίας, από την οποία οι πυροσβέστες είχαν πρόσβαση στην πρασιά που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο κτίρια. Τα δύο άτομα, δέχθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο σημείο παρέμειναν για να σβήσουν εντελώς τη φωτιά 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ένα εκ των οποίων κλιμακοφόρο. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί είχαν κλείσει το δρόμο, διευκολύνοντας το έργο των πυροσβεστών. Όπως δήλωσε ο πύραρχος, Παναγιώτης Τιάγκος, υποδιοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, η υπηρεσία ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 8:24 το πρωί και στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν συνολικά έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 17 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Recommended For You

About the Author: newsallday