Άλκης Καμπανός: Βανδαλισμοί στο σημείο της δολοφονίας του, στα σκουπίδια κασκόλ και αφιερώματα

Το… βαρέλι φαίνεται πως δεν έχει πάτο.

Όπως έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη Άρη “ένα ανθρωποειδές” βανδάλισε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός από χούλιγκαν τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, στην οδό Θεόδωρου Γαζή, φίλοι του Άρη -άλλων ομάδων αλλά και.. απλών πολιτών- άφηναν όλο αυτό το διάστημα κασκόλ των αγαπημένων τους ομάδων και πλακάτ με αφιερώματα, στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου των “κίτρινων”.

Την Πέμπτη (17.11) όμως διαπιστώθηκε πως άγνωστος πέταξε στον κάδο των σκουπιδιών τα παραπάνω αντικείμενα -κόβοντας μάλιστα και κάποια από τα κασκόλ- σε μία πράξη ακραίου βανδαλισμού. Φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο σημείο, βρήκαν τα αντικείμενα στον κάδο και τα έστησαν ξανά στο σημείο που ήταν εξ αρχής. Θέση για το θέμα πήρε ο ερασιτέχνης Άρης, τονίζοντας πως “… θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα”

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου. Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του ΑΡΗ άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα «αποτελέσματα» αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

 

Recommended For You

About the Author: newsallday