Τα mRNA εμβόλια Μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και AIDS!

Μια νέα επιστημονική μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Peter McCullough, αλλά και άλλους κορυφαίους επιστήμονες, όπως και ο Έλληνας Dr. Αντώνης Κυριακόπουλος, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό μπορούν να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης, που δημοσιεύθηκαν από το Dailyexpose.uk, οι πλήρως εμβολιασμένοι υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας, το γνωστό AIDS. Η μελέτη με τίτλο «Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and microRNAs» δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022 και παρουσιάζει μια σειρά από στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι γενετικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από τα mRNA εμβόλια έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Αυτά περιλαμβάνουν:

– μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστικές ασθένειες.
– μυοκαρδίτιδα
– ανοσοθρομβοπενία
– Παράλυση του Bell
– διαταραχές του ήπατος
– μειωμένη προσαρμοστική ανοσία
– αυξημένη παραγωγή ή σχηματισμός όγκου ή όγκων.
– βλάβη στο DNA

Ο Dr. Ο Peter McCullough, ο οποίος συνέγραψε τη μελέτη με μαζί με τους Dr. Αντώνη Κυριακόπουλο, Dr. Γκρεγκ Νάι και Dr. η Stephenie Sennef, παρείχε επίσης στοιχεία για αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να υποστηρίξει τα συμπεράσματά τους.

Στην εργασία τους, η ομάδα επιστημόνων εξετάζει την επιστημονική βιβλιογραφία που υποδηλώνει ότι ο εμβολιασμός με εμβόλιο mRNA Covid-19 πυροδοτεί μια σειρά βιολογικών γεγονότων που όχι μόνο διαφέρουν από εκείνα που προκαλούνται από φυσική μόλυνση, αλλά είναι αντιπαραγωγικά με διάφορους τρόπους τόσο για τη σύντομη και μακροπρόθεσμη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος και φυσιολογική κυτταρική λειτουργία.

Ο McCullough και άλλοι επιστήμονες αναφέρουν επίσης ότι τα εμβόλια Covid-19 έχουν πλέον αποδειχθεί ότι αντιστρέφουν «κρίσιμες οδούς που σχετίζονται με την επιτήρηση του καρκίνου, τον έλεγχο των λοιμώξεων και την κυτταρική ομοιόσταση. Εισάγουν εξαιρετικά τροποποιημένο γενετικό υλικό στο σώμα».

Recommended For You

About the Author: newsallday