
Τι μπορούμε να κάνουμε για τον σκύλο που δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού και ανυπομονησίας που τον διακατέχουν, όταν έρχεται η πολυπόθητη ώρα του περιπάτου του και μόλις ανοίγει η πόρτα τεντώνει απότομα το λουρί του;
Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μπροστά στην εξώπορτα του σπιτιού, περιμένοντας να ανοίξει, ενώ η ουρά τους κινείται με… ταχύτητα φωτός. Με το που μετακινηθεί η πόρτα, ορμούν μπροστά ασυγκράτητοι προς τον έξω κόσμο.
Δεν είναι λίγοι οι σκύλοι, που δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματα χαράς, ενθουσιασμού και ανυπομονησίας που τους διακατέχουν, όταν έρχεται η πολυπόθητη ώρα του περιπάτου τους, και μόλις ανοίγει η πόρτα τεντώνουν απότομα το λουρί τους.
Γι’ αυτούς τους σκύλους, η επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων, Μαριέλα Πουλημένου, έχει να δώσει στους ιδιοκτήτες/κηδεμόνες τους χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε να σταματήσουν αυτήν τη συμπεριφορά του αγαπημένου τους φίλου. «Κι έρχεται η ώρα για βόλτα! Αναλυτικά ΚΛΙΚ ΕΔΩ.