Τροχαίο Mad clip: Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως, οδηγός ενός Audi που αναζητούσαν οι αρχές

Στην αστυνομία εμφανίστηκε αυτοβούλως, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο οδηγός ενός Audi που αναζητούσαν οι αρχές, πιθανολογώντας ότι μπορεί να είχε εμπλοκή στο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές, συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους. Δεν προκύπτει για την ώρα, κάποια εμπλοκή του οδηγού στο δυστύχημα.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Τροχαία είχε αναφέρει:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα:  210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Recommended For You