Τα ηνία της χώρας αναλαμβάνει ο στρατός!

Την θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε επισήμως ο Χρήστος Στυλιανίδης, όπως ανακοίνωσε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Την θέση του υφυπουργού ανέλαβε ο Ευάγγελος Τουρνάς. Ολοκληρώθηκε, έτσι, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που είχε «παγώσει» από την περασμένη εβδομάδα, μετά την άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη να αναλάβει το εν λόγω χαρτοφυλάκιο.

Από σήμερα Δευτέρα λοιπόν, η χώρα παραδίδεται και επίσημα στα χέρια του Ελληνικού στρατού και τους επόμενους, πολύ κοντινούς μήνες, θα δούμε σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες να λαμβάνουν χώρα. Μετά και τη μετακίνηση του κ. Χαρδαλιά από την Πολιτική Προστασία, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό, πως πλέον θα υπάρχουν τρία σημαντικά πρόσωπα σε καίριες θέσεις, που θα αναλάβουν να αντιμετωπίσουν, τουλάχιστον 8 καυτά ζητήματα:

1) Τη μεγάλη κρίση που έρχεται στο μεταναστευτικό και όχι μόνο!

2) Τα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα συμβούν στην Ευρώπη και πιθανόν στη χώρα μας!

3) Την τήρηση των μέτρων περιορισμού των ανθρωπίνων ελευθεριών του ανθρώπου!

4) Τις ραγδαίες εξελίξεις στα Εθνικά μας θέματα!

5) Την πολιτική αποσταθεροποίηση που έρχεται στη χώρα σύντομα!

6) Τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμών!

7) Τις φυσικές καταστροφές, στο αφήγημα της κλιμματικής αλλαγής

8) Το πως θα ελεγχτεί η λεγόμενη ‘’ διασπορά ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο!

Από σήμερα Δευτέρα, ξημερώνει μια νέα εποχή για τη χώρα μας. Νεότερα στην εκπομπή ”INDEPENDENT” στο Xalazi web Tv, με τον Κώστα Πολυχρόνη, που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:00 το βράδυ. Για να δείτε την εκπομπή, βρείτε το κανάλι Xalazi web tv στο YouTube στο παρακάτω λίνκ, κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, για κάθε νέα εκπομπή.

Για σύνδεση στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl8TS16xV5Xz21V2owXV96A
Για σύνδεση στο Rumble:

Recommended For You