Στην Αθήνα η Σύνοδο του EU MED9 – Ακυρώσεις δρομολογίων του Μετρό

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα  της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, της Μάλτας, Ρόμπερτ Αμπέλα, της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, της Σλοβενίας, Γιάνες Γιάνσα, και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης με οικοδεσπότη τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα λάβουν μέρος στην  8η Σύνοδο Κορυφής των μεσογειακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Σε τροποποιήσεις προχωρά η ΕΛΑΣ στην κυκλοφορία του Μετρό λόγω της συνόδου Med 9 στο Σταύρος Νιάρχος. Συγκεκριμένα, Με εντολή της ΕΛΑΣ, λόγω άφιξης υψηλών πολιτικών προσώπων στο Αεροδρόμιο, σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του μετρό 17:31, 18:01 και 18:31 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο και των 12:32, 18:32, 19:02, 19:32 από Αεροδρόμιο προς Νίκαια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Χ95 και Χ97 προς Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται κανονικά. Αναμένεται νέα ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια του μετρό που θα επηρεαστούν αύριο και μεθαύριο.

Recommended For You