Σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 18 Ιουλίου στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά θα υπάρχουν νεφώσεις που από τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στη Μακεδονία θα είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου αναμένεται γενικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Ωστόσο στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού, οπού προς το απόγευμα θα αυξηθούν πάνω από τις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Σαββατοκύριακο αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, οι οποίες θα δώσουν σποραδικές μπόρες ή καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά, αλλά πρόσκαιρα και στην πόλη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Πηγή: Xalazi.gr

Recommended For You