Σοκ: Βιασμοί και κακοποίηση στρατιωτών Ειδικών Δυνάμεων!

Δύο Ρώσοι αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της χώρας, της διαβόητης «GRU», συνελήφθησαν με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση στρατιωτών.

Πρόκειται για ένα πραγματικά μεγάλο σκάνδαλο,το οποίο «μαυρίζει» την φήμη αλλά και το κύρος της «GRU» με τις τρεις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης των στρατιωτών από τους Αξιωματικούς τους να κάνουν το «γύρο» του διαδικτύου και των ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα έγγραφα, το πρώτο επεισόδιο συνέβη τον Αύγουστο του 2020, ότανο διοικητής και ο υποδιοικητής του 78ου Λόχου Ειδικού Σκοπού, που υπάγεται στις Ειδικές Δυνάμεις της GRU, προχώρησαν σε απαράδεκτες και ειδεχθείς πράξεις εις βάρος ενός δεκανέα, χρησιμοποιώντας σφουγγαρίστρα στην ευαίσθητη περιοχή του, ενώ τον απείλησαν ότι θα τον βιάσουν.

Ένα άλλο περιστατικό, χρονολογείται τον Νοέμβριο του 2020, όταν ο ίδιος Ταγματάρχης ζήτησε χρήματα από έναν στρατιώτη, με τον τελευταίο να αρνείται. Αυτό εξόργισε τον Αξιωματικό, ο οποίος διέταξε τον στρατιώτη να γδυθεί εντελώς και μαζί με τον υποδιοικητή τον ξυλοκόπησαν.

Στη συνέχεια τον έδεσαν σε ένα δέντρο και τον ξαναχτύπησαν με ραβδί τουλάχιστον δέκα φορές, ενώ στο τέλος τον απείλησαν ότι θα του προκαλέσουν ζημιά στα γεννητικά όργανα με συρραπτικό. Το τρίτο επεισόδιο που έγινε γνωστό, έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021, όπου και πάλι ο Ταγματάρχης χτύπησε έναν στρατιώτη και στη συνέχεια τον βίασε με μια λαβή σφουγγαρίστρας, στην άκρη της οποίας είχε τοποθετηθεί προφυλακτικό.

Πηγή: Onalert.gr

Recommended For You