Ράλι Ακρόπολις: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθηνας την Πέμπτη

Σε ρυθμούς Ράλι Ακρόπολις θα κινείται η Αθήνα τις επόμενες μέρες. Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν…

Η Τελετή Εκκίνησης του Ακρόπολις θα πραγματοποιηθεί περί ώρα 17:30 της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, από όπου και τα αγωνιστικά οχήματα θα κινηθούν προς τον χώρο Εκκίνησης επί της Λ. Αμαλίας.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και περί ώρα 18:00:

Εκκίνηση Λ. Αμαλίας (ύψος εξόδου του Μετρό προ της εισόδου πάρκινγκ της Βουλής Των Ελλήνων) – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – αριστερά Πλατεία Συντάγματος – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος της οδού Ερμού – συνέχεια Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Όθωνος – συνέχεια Όθωνος – αριστερά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Λ. Αμαλίας – περιστροφή γύρω από την ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή (roundabout) στο ύψος του Μ.Α.Σ. – συνέχεια Λ. Αμαλίας – αριστερά Β. Γεωργίου Α΄ – συνέχεια Β. Γεωργίου Α΄ – Τερματισμός (ύψος ξεν/χείου «King George»).

Η πρόσβαση για το κοινό είναι εντελώς δωρεάν, με μόνους περιορισμούς αυτούς που προβλέπονται για την προστασία από την πανδημία και αφορούν στις αποστάσεις ασφαλείας.

Για την εξυπηρέτηση της ειδικής αυτής διαδρομής πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, οι γύρω δρόμοι θα αποκλειστούν για τα οχήματα από το μεσημέρι της Πέμπτης 9/9/2021 στις 13:30 και θα ξανανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στις 20:30 της ίδιας μέρας 9/9/2021 (αναμένεται σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις).

Recommended For You