Ο Καιρός Έως Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις, με πρόσκαιρες βροχές έως τις απογευματινές ώρες στην Κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Από το απόγευμα, τοπικές βροχές θα σημειωθούν  στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειoι 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου σε όλη τη χώρα αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 – 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου αρχικά σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Σταδιακά όμως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στα βορειοδυτικά από το βράδυ καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειοι 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις από το απόγευμα, με πιθανές σποραδικές βροχές από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα νότια δυτικοί 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση, από βορρά προς Νότο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Παροδικές νεφώσεις αναμένονται έως την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με σποραδικές βροχές ή τοπικές καταιγίδες, αλλά και μεγάλα διαστήματα με καλό καιρό έως το μεσημέρι, αναμένεται έως το Σάββατο. Την Κυριακή αναμένονται βροχές από το μεσημέρι και το απόγευμα καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου, με πτώση από την Κυριακή.

Πηγή: Xalazi.gr

Recommended For You