Ο αδερφός του 16χρονου αποκάλυψε την αλήθεια! Νεκρός μετά τον εμβολιασμό!

Υγιής ήταν ο 15χρονος μαθητής από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας, μέχρι που έκανε το εμβόλιο, υποστηρίζει η οικογένειά του.

Το θέμα αυτό έχει αναπαραχθεί στα social media λαμβάνοντας μεγάλες διαστάσεις, καθώς προβληματίζει, τόσο τους γονείς όσο και τους νέους. Ο αδερφός του θύματος απάντησε σε ένα από τα μηνύματα σε λογαριασμό χρήστη στο Instagram, λέγοντας πως είναι ο αδερφός του και ότι δεν είχε πρόβλημα υγείας, πριν κάνει το εμβόλιο.

Ο άτυχος νέος, με παρότρυνση από τους οικείους του, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, μόλις ελάχιστα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, ο ίδιος έχασε τη ζωή του, παρόλο που ήταν υγιής και δεν αντιμετώπιζε ούτε στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ξεσπά η ξαδέρφη του

Η ξαδέρφη πάντως του άτυχου παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά και αναφέρει σε ανάρτησή της:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ό,τι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον Κορωνοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος, δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στις καρδιές μας».

Μετά και την παραπάνω δημόσια τοποθέτηση της οικογένειας του αδικοχαμένου εφήβου, εις το όνομα των πειραμάτων στους ανθρώπους, η δημοσιογραφική μας ομάδα, δεν περιμένει πλέον καμία ιατροδικαστική εξέταση (δεν περιμέναμε έτσι και αλλιώς για να μάθουμε την αλήθεια), και κανέναν… καλοπληρωμένο ”ειδικό”, να μας πουν το παραμυθάκι τους. Έχουμε πλέον τον πρώτο θάνατο εφήβου στην Ελλάδα, από το εντελώς πειραματικό σκεύασμα και, όχι εμβόλιο! Τα πειράματα συνεχίζονται…

Recommended For You