Νίκος Τσουμάνης: Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε πνιγμένος με tire up!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη του Μακεδονικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του. Το όχημα βρέθηκε τα ξημερώματα στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

Ψαράδες περνούσαν από το σημείο και κάλεσαν την αστυνομία. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λαιμού του με τρία tire up. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, είχε αναφέρει σε φίλη του ότι ήθελε να αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η αστυνομία πάντως ερευνά κάθε πτυχή, γύρω από τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή, ενώ από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής. Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Πηγή: Voria.gr

Recommended For You