Λος Άντζελες: Tεράστια πυρκαγιά καίει σπίτια – Εικόνες Αποκάλυψεις!

Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Sylmar του Λος Άντζελες και ήδη έχει κάψει τα πρώτα κτίρια. Η φωτιά ξέσπασε πριν δύο μέρες σε δάσος και έφτασε στην πόλη!

Η δασική πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες αλλά γρήγορα εξελίχθηκε και έφτασε στην πόλη. Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις.

Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής να τονίζει: «Είναι ασυνήθιστο… Είναι μάλλον επειδή η φωτιά έχει τεράστια δυναμική». Χαρακτηριστικό της σοβαρής κατάστασης είναι ότι από αέρως επιχειρούν αεροσκάφη, παρ’όλο που τις βραδινές ώρες απαγορεύεται η ρίψη νερού από αέρως.

Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και αναφέρουν ότι τα καταφύγια για περιπτώσεις πυρκαγιάς είναι ανοιχτά. Προληπτικές αλλά πολύωρες διακοπές ρεύματος γίνονται εδώ και μέρες σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα φωτιάς ή η εξάπλωση των ήδη υπαρχουσών δασικών πυρκαγιών – οι γραμμές υψηλής τάσης είχαν προκαλέσει πέρυσι την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Recommended For You