Καλός ο καιρός Δευτέρα και Τρίτη

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 4 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 16 έως 32 βαθμούς, στα Κεντρικά από 19 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 21 έως 34 βαθμούς.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 – 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 – 4 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση από την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 3 με 4 βαθμούς.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά κυρίως, αναμένονται την Πέμπτη και πιθανόν την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή άνοδο από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 2 με 3 βαθμούς.

Πηγή: Xalazi.gr

Recommended For You