Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβιάζει μαθητές για να… εμβολιαστούν!

Την 21η Σεπτεμβρίου του 2021, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κ. Γεώργιος Διαλλινάς, αναρτά στην ιστοσελίδα του, ανακοίνωση για την έναρξη των παραδόσεών του για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η ανακοίνωση αναφέρεται σε ένα κρίσιμo ζήτημα που αφορά τους εμβολιασμούς. Ο κ. Διαλλινάς ενημερώνει τους φοιτητές ότι, αν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του, η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική, αλλά θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι! Υπογραμμίζει μαλιστα με έμφαση ότι, αν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία των εμβολίων, τότε δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει το μάθημά του!

Ο κ. Διαλλινάς, ως… άλλος Παπαδόπουλος, ενημερώνει τους φοιτητές πως, αν δεν εμβολιαστούν και παρακολουθήσουν τελικά το μάθημά του, τότε προφανώς θα ΚΟΠΟΥΝ!!! Εκ των προτέρων, αποφασίζει πως οι ανεμβολίαστοι κατά του κορωνοϊού φοιτητές είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και υστερούν πνευματικά, οπότε και για τους λόγους αυτούς δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν το μάθημά του!!!

Ο κ. καθηγητής δεν αναγνωρίζει στον κάθε τριτοετή φοιτητή, ούτε το δικαίωμα της επιστημονικής αμφισβήτησης. Με έναν πρωτοφανή φανατισμό – φασισμό, που παραπέμπει σε Ταλιμπάν ή.. εποχή Παπαδόπουλου, θεωρεί κάθε φοιτητή που αμφισβητεί τα γνωστά σκευάσματα κατά του κορωνοϊού, ακατάλληλο για τη Μοριακή Βιολογία!!!

Recommended For You