Η κόκκινη κάρτα «προκάλεσε» αντιαθλητικό χτύπημα…

Απίστευτη είδηση από… την 9η κατηγορία (!) του αυστριακού ποδοσφαίρου – Αποκλεισμός 48 αγωνιστικών σε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή για αντιαθλητικό χτύπημα. Τι ακριβώς έγινε και ο Ρασίντ Αρσανουκάεφ θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ξανά από το φθινόπωρο του 2023.

Ο Ρασίντ Αρσανουκάεφ δέχθηκε μια από τις «βαρύτερες» ποινές στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και απ’ ότι φαίνεται… το αξίζει. Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 (!) αγωνιστικών, για αντιαθλητική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της FC Viktoria 62 Bregenz με την SPG Göfis/Satteins, για την 9η (!) κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος.

Ο ρωσικής καταγωγής Αρσανουκάεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο, στον αγώνα της 11ης Σεπτεμβρίου. Μόλις όμως ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φώναξε “τώρα θα σας δείξω τι σημαίνει ποινή”, πήγε στον αντίπαλο του και τον κουτούλησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το “θύμα” να υποστεί κάταγμα στην μύτη και να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.

Η διοίκηση της FC Viktoria 62 Bregenz, έλυσε άμεσα την συνεργασία της με τον Αρσανουκάεφ και ο πρόεδρος του αυστριακού συλλόγου, Κρίστιαν Γκότζο, δήλωσε: “Η Viktoria υπερασπίζεται την ενσωμάτωση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια περιστατικά. Έχουμε εκδιώξει τον Αρσανουκάεφ από το σύλλογό μας”.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Recommended For You