ΗΠΑ: Η Αριζόνα μηνύει τον Μπάιντεν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα Μαρκ Μπρνόβιτς ανακοίνωσε σε δήλωσή του την Τρίτη ότι η πολιτεία μηνύει τον Τζο Μπάιντεν “και άλλους αξιωματούχους στη διοίκησή του” κρίνοντας ως αντισυνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό, μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού Προέδρου την περασμένη εβδομάδα.

“Ο γενικός εισαγγελέας Μαρκ Μπρνόβιτς ανακοίνωσε ότι το γραφείο του μηνύει τον Πρόεδρο Μπάιντεν και άλλους αξιωματούχους στη διοίκησή του για την αντισυνταγματική εντολή εμβολίου για τον COVID-19 για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, ομοσπονδιακούς εργολάβους και ιδιωτικές επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Αυτή είναι η πρώτη μήνυση στη χώρα που έχει κατατεθεί κατά των ριζοσπαστικών ενεργειών της κυβέρνησης Μπάιντεν που απαιτούν εμβόλια για τον COVID-19 », ανέφερε το δελτίο Τύπου.

“Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ζητά από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Αριζόνα να κηρύξει αντισυνταγματική την πολιτική εμβολιασμού και τεστ της κυβέρνησης Μπάιντεν και να ξαναδώσει το δικαίωμα λήψης αποφάσεων υγείας στους πολίτες της χώρας στους οποίους και ανήκει”, δήλωσε ο Mark Brnovich.

Recommended For You