Ενισχύονται οι Βοριάδες Τετάρτη και Πέμπτη

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου σε όλη τη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 -7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια, οπού υπάρχει πιθανότητα βροχών στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 3 με 4 βαθμούς, κυρίως στα Δυτικά.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά κυρίως, αναμένονται την Πέμπτη και πιθανόν την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή άνοδο από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο, κατά 2 με 3 βαθμούς.

Πηγή: Xalazi.gr

Recommended For You