Εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό: Ακυρώνουν τις παρελάσεις σε όλη τη χώρα!

Και ενώ η κυβέρνηση διατυμπάνιζε όλο αυτό το διάστημα ότι οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά, έβγαλαν μπροστά τα σκυλιά τους, να… ακυρώσουν τις παρελάσεις.

Ο ένας μετά τον άλλο οι Περιφερειάρχες ακυρώνουν τις παρελάσεις, υπό το φόβο της… γνωστής πανδημίας, που πάντα είναι σε έξαρση όταν πρόκειται να εορταστούν Εθνικές και Θρησκευτικές εορτές, αλλά είναι απούσα όταν πραγματοποιούνται άλλες εκδηλώσεις, όπως των Πακιστανών, των γκέι και άλλων… πολλών ακόμη!

Το δε Εθνικό πένθος για τη Φώφη Γεννηματά που κηρύχτηκε την ημέρα της κηδείας της, μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει στον Ελληνικό λαό, αφού εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση και αυτό το γεγονός, για να ακυρώσει τις μαθητικές παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο!

Θα πρέπει να αντιληφθούν εκεί στην κυβέρνηση, πως κουτόχορτο δεν τρώει πια ο Ελληνικός λαός. Εθνικό πένθος μπορεί να κηρυχτεί σε μια χώρα, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως η απώλεια ενός Πρωθυπουργού (πρώην ή εν ενεργεία), καθώς και ενός τεράστιας εμβέλειας προσωπικότητας, που σημάδεψε μια χώρα, όπως πχ. ο Μίκης Θεοδωράκης. Δεν είναι λόγος η απώλεια οποιουδήποτε βουλευτή, να γίνει αφορμή για να ακυρωθεί η μέγιστη τιμή που μπορεί να προσφέρει ένας λαός στους Εθνικούς του ήρωες, μέσω των παρελάσεων!

Δυστυχώς η Ελληνική Κυβέρνηση εμπαίζει και πάλι τον Ελληνικό λαό, βρίσκοντας δήθεν αφορμές για να απαγορεύσει της παρελάσεις, κάτι που ήθελε εξαρχής άλλωστε, αλλά δεν τις έβγαινε ο λογαριασμός, μπροστά τη λαϊκή οργή! Δυστυχώς οι παρατρεχάμενοι Περιφερειάρχες, θα πρέπει να ντρέπονται για τις αποφάσεις τους και κυρίως, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που εμπαίζει τον Ελληνικό λαό με τις δικιές του αποφάσεις!

Για ακόμη μια φορά, το πολιτικό σύστημα της χώρας, απέδειξε πόσο αξιοθρήνητο είναι και πόσο υπόδουλο στα ξένα συμφέροντα, τα οποία επιθυμούν διακαώς την Ισλαμοποίηση της χώρας και την αποκαθήλωση των Εθνικών και Θρησκευτικών συμβόλων, για να φέρουν φυσικά τη… λήθη στον Έλληνα για την μακρινή ιστορία του.

Μια παραπαίουσα κυβέρνηση, η οποία σε συνεργασία με την ηγεσία της εκκλησίας και τον, πολύ λίγο για τις περιστάσεις Αρχιεπίσκοπο, με τη βοήθεια της άφωνης και άβουλης Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία μόνο μαξιλαράκια με το πρόσωπο της ξέρει να έχει στο γραφείο της και όχι… τα Εθνικά μας σύμβολα, παραδίδουν όλοι μαζί τη χώρα στα χέρια της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!

Θα έρθει όμως η ώρα του λογαριασμού…

Recommended For You