«Βροχή» μηνύσεων σε δασκάλους και… εκταφές νεκρών!

Τείχος προστασίας απέναντι σε περιστατικά «καταδίωξης» γιατρών, υγειονομικών και εκπαιδευτικών, στήνουν κυβέρνηση και Δικαιοσύνη, καθώς μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι μηνυτήριες αναφορές προς δημόσιους λειτουργούς που εφαρμόζουν το νόμο περί προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.

Γονείς μαθητριών και μαθητών, ασθενείς και συγγενείς νοσηλευόμενων, δε διστάζουν να μηνύουν εκπαιδευτικούς και γιατρούς, στέλνοντάς τους στο αυτόφωρο. Σε όσα έχουν καταγραφεί στα βιβλία συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ τις τελευταίες ημέρες, προκύπτουν καταγγελίες για «βασανισμούς, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» έως και «έσχατη προδοσία», καθώς υπόδειγμα «έγκλησης» διοχετεύεται μέσω διαδικτύου, για όσους ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τις ελευθερίες τους.

Στην περίπτωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ένας γονέας αρνήθηκε να προμηθεύσει με μάσκα και self test το παιδί του, για να προσέλθει κανονικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενω καταφέρθηκε κατά της Διευθύντριας του σχολείου, αξιώνοντας να του καταβάλει 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Εμπλουτισμένο με πληροφορίες από: protothema.gr

Recommended For You