Αυτοκινητοπορεία στην Πάτρα εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Πάτρα έχει γίνει η πόλη με ένα από τα πιο ισχυρά (αν όχι το πιο ισχυρό) αντιεμβολιαστικά κινήματα στην Ελλάδα, κάτι που η πρέδρος του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής Άννα Μαστοράκου, έχει τονίσει πολλές φορές. Η περιοχή έχει υψηλό ποσοστό ανεμβολίαστων υγειονομικών και στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, και μεγάλο ποσοστό αρνητών και εναμβολίατσων στους πολίτες.

Όπως είπε η κα Μαστοράκου στο Newsbeast διοργανώθηκε αυτοκινητοπορεία στην πόλη της Πάτρας ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Όπως μας περιέγραψε η ίδια: «Ήταν τουλάχιστον 150 αυτοκίνητα, έξω από τα παράθυρα των οποίων, οι επιβάτες ανέμιζαν μαύρες σημαίες φωνάζοντας ταυτόχρονα συνθήματα εναντίον του εμβολιασμού, της υποχρεωτικότητας και της αναστολής εργασίας των υγειονομικών. Προκάλεσαν κομφούζιο στην πόλη πατώντας δυνατά τις κόρνες τους».

Η αυτοκινητοπομπή είχε προγραμματιστεί στις 11.00 με αφετηρία το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο. Η Άννα Μαστοράκου, αντιπρόεδρος επίσης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κατέθεσε αίτημα στον Εισαγγελέα για παρέμβαση σε κάθε δημόσια εκδήλωση αντιεπιστημονικής άποψης και διασπορά ψευδών ειδήσεων από όπου και να προέρχεται.

Μιλώντας στο Newsbeast αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι: «μια νοσηλεύτρια και παράλληλα και υπάλληλος στο φαρμακείο ενός εκ των νοσοκομείων της πόλης, έκανε δήλωση σε τοπικό ΜΜΕ ότι το εμβόλιο περιέχει…σκέτο νεράκι».

Recommended For You