Αποφυλακίζεται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης

Με απόφαση ανακριτή, ο γνωστός παρουσιαστής θα αποφυλακιστεί αλλά θα πρέπει να τηρεί τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, ενώ του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Παράλληλα, στον Μένιο Φουρθιώτη απαγορεύεται να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, επίσης με διάταξη του ανακριτή. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο παρουσιαστής είχε κάνει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του, η οποία απορρίφθηκε. Το ίδιο διάστημα, ραδιοφωνικός σταθμός είχε προαναγγείλει ότι ο Φουρθιώτης θα κάνει εκπομπή μέσα από τη φυλακή, κάτι που ωστόσο δεν ευδοκίμησε.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του παρουσιαστή, ειδικότερα στον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης τηλεοπτικών εμφανίσεων. Έτσι και αλλιώς μια τέτοια απόφαση, μπορεί να καταπέσει στο δικαστήριο, καθώς βάση Συντάγματος, είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε πολίτη, να έχει εργασία για την επιβίωσή του. Σύντομα αναμένουμε τη συνέχεια…

Recommended For You