Άστατος ο καιρός αυτη την έβδομάδα όπως η… ζωή μας!

Στο δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου έχουμε περάσει πλέον και το καλοκαιράκι, αρχίζει να παίρνει την κατηφόρα που θα τον οδηγήσει προς την έξοδο! Το φετινό ιδιόμορφο καλοκαίρι, εν μέσω περιορισμού των ελευθεριών του ανθρώπου που επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων, ενίοτε δίνει και καιρικές σφαλιάρες, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό που έχει στηθεί γενικότερα στη ζωή μας, με όλους τους περιορισμούς. Δεν μας έφτανε η χούντα, έχουμε και τον καιρό να μας κρατεί ενίοτε μακριά από τις παραλίες!

Τη νέα εβδομάδα που διανύομαι στις νησιώτικες περιοχές της χώρας δεν αναμένονται βροχές, ωστόσο το μελτέμι στο Αιγαίο θα δώσει δυναμικά το παρών με ένταση 7 μποφόρ. Το ίδιο και στα Ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα, όπου το μελτεμάκι θα φτάσει δυνατά, βοηθώντας τα extreme θαλάσσια σπορ, κάνοντας όμως δύσκολη την άνετη παραμονή στην.. αμμουδιά! Στην υπόλοιπη χώρα, οι βροχές θα είναι και πάλι εδώ σε ορεινές περιοχές, ενώ την Τετάρτη στα Βόρεια θα επηρεαστούν και πεδινές περιοχές!

Η θερμοκρασία ωστόσο, δεν θα μας εκπλήξει δυσάρεστα, καθώς δεν αναμένεται κάποιο αξιόλογο κύμα ζέστης, τουλάχιστον έως και το Σάββατο. Μετά… βλέπουμε! Στην υπόλοιπη Ευρώπη ο καιρός κάνει τα δικά του τσαλιμάκια. Η εβδομάδα που πέρασε τα έκρυβε όλα. Από καύσωνα μέχρι… ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Ευτυχώς δηλαδή, για να μην λέμε για τον.. κακό μας τον καιρό!

Αυτά με τα καιρικά τώρα για τα υπόλοιπα ο Θεός να βάλει το χέρι του. Η χούντα βαθαίνει και τα σταφύλια της οργής αρχίζουν και ωριμάζουν. Μετά Τη Γερμανία, ήρθε η ώρα της Ισπανίας να ξεσηκωθεί κατά των περιορισμό των ελευθεριών του ανθρώπου, με μια μεγαλειώδης διαδήλωση που έλαβε χώρα στις 16 Αυγούστου. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Στη χώρα μας τα σταφύλια της οργής ωριμάζουν, καθώς ο τρύγος… πλησιάζει!

Πηγή: Xalazi.gr

Recommended For You